• Post category:Malàisia
  • Post last modified:setembre 28, 2020

Un dels plaers de Malàisia és que és pot viatjar totalment per lliure sense haver de suar com en altres països, com per exemple Indonèsia.

Malàisia podràs fer-te un itinerari al teu gust sense preocupar-te pel teu pressupost, i evidentment les Batu Caves no són una exepció, amb tren des de KL és la manera més barata d’arribar-hi, segueix llegint per saber com.

Ruta cap a les Batu Caves

Les Batu Caves són un dels atractius turístics dels voltants de Kuala Lumpur, en realitat és troben a l’estat de Selangor. La part positiva és que és fàcil i barat arribar-hi i que l’entrada és gratuïta.

Hauries de saber:

Una excursió totalment per lliure, molt fàcil d’arribar-hi

Per arribar a aquestes coves temple hinduistes, només cal agafar un tren des de KL Sentral per 2.6 Rm. Sortint del tren, camineu seguint els altres turistes i després de passar pels micos demanadors de plàtans, veureu, a mà esquerra, la famosa escultura daurada de 42 metres d’alt i les més de 270 escales que porten dins de la cova. Si voleu col·laborar, en lloc de diners, us donaran un o dos totxos perquè els pugeu i puguin seguint construint temples a l’interior de la cavitat principal.

Les Batu Caves són un conjunt de formacions rocoses i de coves que tenen més de 400 milions d’anys d’antiguitat. Els temples de l’interior de la cova principal tenen uns 100 anys.

Hauries de saber:

L’imprescindible

Entrar i Sortir de Batu Caves

Anar des de KL: Des de KL Sentral (on s’hi pot arribar amb el GoKL gratuït) agafar el tren KTM per 2.6 Rm i el trajecte tarda uns 40 minuts. Mireu el següent link que està molt ben explicat.

Moure’t per Batu Caves

  • Caminant, les coves estan al sortir del tren.

Dormir a Batu Caves

  • La visita només dura unes hores.

Menjar

  • Hi ha parades de menjar però millor fer-ho a la ciutat, més barat.

Si ja tens controlat el món dels roti, descobreix els chendals de Malàsia o el nasi o el nee, o…què menjar a Malàisia.

El que et fa estalviar diners

  • L’entrada és gratuïta

Atractius Turístics

Ets dels que ha patit l’atac dels monos? El consell que ens van donar a nosaltres els malaisian va ser: evita caure en la temptació turística de donar-los menjar i gaudeix de les coves i del ritual local.

Deixa un comentari