Nagoya (名古屋市), al Japó, és la capital de la Prefectura de Aichi, a la regió de Chūbu, és la quarta ciutat més gran del Japó, ha crescut gràcies a les fàbriques que l’envolten, entre les que destaca Toyota.

Recorrer el Japó sense sorpres, a Itinerari pel Japó t’expliquem tot el que has de saber.

Confessem que a Nagoya només hi vam estar de pas, per tant no ens coneixem la ciutat ni de bon tros. Tot i així, et volem explicar que vam veure nosaltres, en un dia per Nagoya, al Japó.

Tot i que ens va faltar la visita a la fàbrica de Toyota. Ara, amb una mica més de planificació l’haguessim fet. Anar al rovell de l’ou de Lean, del TPM, veure unes 5s perfectament aplicades? Buah, defecte professional, ho sé, però quina flipada!

Ruta d’un dia per Nagoya, al Japó

La ciutat de Nagoya, la Japó, va ser fundada el segle XVI, com una ciutat castell. L’actual castell va ser reconstruït el 1959 després que l’original fos destruït durant la Segona Guerra Mundial. L’entrada al castell costa de ¥500 i s’ha de pagar abans de travessar la muralla.

De camí al bulevard Hisaya Ōdōri, hi ha el santuari Aichi Masculinist. Ja al bulevard veurem dues parts diferenciades però relacionades per ser ciutats agermanades amb Nagoya. La primera part hi ha una figura del Guerrer de Tula, regal de la Ciutat de Mèxic i la segona, un rèplica del passeig de les estrelles de Los Angeles, regal d’aquesta ciutat.

que visitar a Nagoya Japo

També sobre el bulevard hi ha la torre de televisió de 180 metres d’alt. A dalt de tot de la torre hi ha un observatori obert al públic amb entrada de ¥700.

A la ciutat hi ha dos museus d’art, el de Toyota i un zoològic i un jardí botànic.

ruta nagoya pel japo

Som concients que no és, ni de ben lluny, la nostra millor entrada. De fet, és més una entrada per recordar-nos nosaltres que per ajudar-vos. Així que si teniu més consells i coses per visitar, si us plau, deixeu-nos un comentari i ajudeu-nos a millorar aquest trunyo.

Hauries de saber per visitar Nagoya, al Japó

L’impescindible

Entrar i Sortir de Nagoya

  • De Matsumoto a Nagoya: Hi ha un autobus que surt a les 5.20 del matí de Matusmoto i arriba a Nagoya a lse 9.30. Costa 2800¥
  • De Nagoya a Osaka i a Hiroshima: amb el passe de WillerExpress, gastant només un dia.

El que et fa estalviar diners

  • Hi ha McDonald’s per poder carregar el mòbil

Atractius turístics

  • Castell de Nagoya: obert de 9:00 a 16:30 i entrada de ¥500.
  • Torre de la televisió: obert de 10:00 a 22:00 d’abril a desembre i de gener a març obert fins a les 21:00. Entrada ¥700

Deixa un comentari