• Post category:Japó
  • Post last modified:setembre 22, 2020

Nagoya (名古屋市), la capital de la Prefectura de Aichi, a la regió de Chūbu, és la quarta ciutat més gran del Japó, ha crescut gràcies a les fàbriques que l’envolten entre les que destaca Toyota.

Recorrer el Japó sense sorpres, a Itinerari pel Japó t’expliquem tot el que has de saber.

Ruta d’n dia per Nagoya

La ciutat va ser fundada el segle XVI, com una ciutat castell. L’actual castell va ser reconstruït el 1959 després que l’original fos destruït durant la Segona Guerra Mundial. L’entrada al castell costa de ¥500 i s’ha de pagar abans de travessar la muralla.

De camí al bulevard Hisaya Ōdōri, hi ha el santuari Aichi Masculinist. Ja al bulevard veurem dues parts diferenciades però relacionades per ser ciutats agermanades amb Nagoya. La primera part hi ha una figura del Guerrer de Tula, regal de la Ciutat de Mèxic i la segona, un rèplica del passeig de les estrelles de Los Angeles, regal d’aquesta ciutat.

També sobre el bulevard hi ha la torre de televisió de 180 metres d’alt. A dalt de tot de la torre hi ha un observatori obert al públic amb entrada de ¥700.

A la ciutat hi ha dos museus d’art, el de Toyota i un zoològic i un jardí botànic.

Hauries de saber:

L’impescindible

Entrar i Sortir de Nagoya

  • De Matsumoto a Nagoya: Hi ha un autobus que surt a les 5.20 del matí de Matusmoto i arriba a Nagoya a lse 9.30. Costa 2800¥
  • De Nagoya a Osaka i a Hiroshima: amb el passe de WillerExpress, gastant només un dia.

El que et fa estalviar diners

  • Hi ha McDonald’s per poder carregar el mòbil

Atractius turístics

  • Castell de Nagoya: obert de 9:00 a 16:30 i entrada de ¥500.
  • Torre de la televisió: obert de 10:00 a 22:00 d’abril a desembre i de gener a març obert fins a les 21:00. Entrada ¥700

Deixa un comentari