• Post category:Buenos Aires
  • Post last modified:novembre 15, 2020

Villa Real és un altre dels barris allunyats de l’ambient turista de Buenos Aires. Reconeixem que té poc atractiu turístic però un encant especial si vols buscar una zona tranquila per viure a Buenos Aires.

T’expliquem tots els racons del barri amb la Ruta completa per Villa Real.

Si estàs de turista, potser no és el millor barri per passejar però si vols coneixer una Buenos Aires tranquila, és un lloc interessant.

Què fer i visitar per Villa Real

En situació

Els seus límits són l’avinguda General Paz, que el separa de província, Nogoyá, Irigoyen, Baigorria i Lope de Vega i els seus barris veïns són Villa Devoto, Monte Castro i Versalles.

Breu història per parlar al bar

El nom li ve, ja que el virrei Sobremonte tenia en aquestes terres la seva residència d’estiu, a principis de 1800. Villa Real és un d’aquells barris tranquils que té Buenos Aires i com els seus barris veïns es va veure beneficiat per l’arribada del ferrocarril, en aquell moment el Ferrocarril Buenos Aires al Pacífico, l’actual San Martín.

Què visitar a Villa Real

L’únic atractiu turístic del barri és el Museo del Automóvil, situat a Irigoyen 2255. El problema és que només obra els dissabtes, els diumenges i els festius per tarda.

La plaça principal és la Plaza Juan Bautista Tetrán que porta el nom del fundador de la Universidad de Tucumán, el qual podemo posar cara en un bust que hi ha a la mateixa plaça. L’altra plaçà del barri és la Plaza Villa Real on segurament hi veurem el grup de joves de la murga Los Revoltosos de Villa Real assajant.

Al barri ens podem trobar amb la Parróquia San Rafael Arcángel de l’arquitecte Carlos Massa, als límits amb el barri de Villa Devoto. Aquesta parròquia té connexió amb la de San Bartolomé a Boedo i la de San Antonio a Villa Devoto i és que la finançadora fou Filomena Devoto de Devoto, filla de Cayetano Devoto, germà d’Antonio, qui donar els diners per crear l’església que porta el seu sant i de Bartolomé, la dona del qual va finançar la de Boedo.

L’altre punt d’enllaç és amb Monsenyor Copello, qui va beneir l’església de San Rafael Arcángel el 1935. Filomena va construir l’església en honor al seu nebot Rafael. Totes les imatges de l’interior van ser portades d’Itàlia. Els vitralls i l’òrgan Rieger de Checoslovaquia també va ser finançat per Filomena.

Sant Rafael és un dels arcángels de la Bíblia, juntament amb Sant Miquel i Sant Gabriel, per aixó la seva imagte té ales. La imatge de Sant Rafael és la d’un peregrí, el bastó del qual significa la voluntat i l’esperit per recorre el llarg viatge de la vida. També apareix amb el peix amb el qual va curar la ceguera del pare de Tobías.

Extra Extra: GRATIS

Què el teu pressupost no limiti els dies que estaràs per Capital, els de Fuet i Mate hem preparat una RUTA GRATIS (NO LOW COST) per Buenos Aires.

Tens previst passar més dies per Buenos Aires, descobreix tot el que pots fer a la ciutat més important de l’Argentina. Hem preparat una guia completa de Buenos Aires separant per barris.

No t’oblidis d’explicar-nos què t’ha semblat aquesta entrada i si tens algun punt més per afegir, deixant-nos un comentari.

Deixa un comentari