Yudanaka (湯田中) és el poble base, de la provincia de Nagano, per arribar als onsen de la vora, com per exemple Shibu Onsen o per gaudir dels onsen propis.

Quins altres pobles pots visitar pel voltant? Visita el nostre itinerari pel Japó.

Per passar el dia es pot anar a fer una petita excursió per la muntanya. La ruta de Issa-no Sanpo Michi uneix el temple de Yumiya-jinja Shrine i el de l’escultura del buda de la Pau.

que visitar a Yudanaka

Per començar sincerant-nos, no diríem que és un poble que has de posar a la teva ruta pel Japó. La part positiva és que no està turistejat, però al Japó, els pobles turístics segueixen mantenint certa identitat. Si el Japó fos més barat, arriba-t’hi, però si no, no cal anar-hi.

Nosaltres vam fer campament base a Shibu Onsen, mentre treballàvem a canvi d’allotjament i menjar. A més a més, com que ens van demanar quedar-nos més dies i fins i tot, ens van deixar sols portant l’hotel, a canvi, ens van pagar els passatges d’autobus!

Ruta d’un dia per Yudanaka

La manera més fàcil de començar-la és anar de l’estació de tren fins a l’escultura de la Pau al Món, un buda de bronze de 25 metres d’alt. A prop també hi ha el buda esculpit a la pedra, que protegeix dels terratrèmols i el buda del tabac que dóna salut a aquells que fumen o ajuda a deixar-ho a aquells que ho desitgin.

Si vas a un Onsen, hauries de saber com banyar-t’hi.

Tornem a l’alt buda, al costat dels banys hi ha una porta que ens endinsarà a un bosc de pins i un camí que recórrer el poble pel darrer. Abans d’arribar al final, uns 5 minuts caminant, veurem una desviació que porta per un camí amb força pendent.

Totalment recomanable si esteu en bona forma, el paisatge és molt bonic i de regal us podeu trobar amb algun macaco dels que habiten les muntanyes.

japo alterntiu Yudanaka

Un altre temple que hi ha al poble és el de Yukeburi Jizo Ping-Shang, construït per un monjo el 1741. A l’entrada del jardí hi ha el buda Yukeburi Jizo, d’un metre d’alt.

La llegenda diu que si el rentes amb un drap blanc mullat amb l’aigua de la font que hi ha als seus peus i després et rentes tu, tindràs una llarga vida.

Japo diferent

Hauries de saber per visitar Yudanaka

L’imprescindible

Entrar i Sortir de Yudanaka

  • Anar de Nagano a Yudanaka: hi ha trens gairebé cada 30 minuts. El primer surt a les 6:21 del matí i l’últim a les 22:42. S’ha de fer transbord a Shinshu-Nakano, però és molt facil, ja que està indicat. De Yudanaka a Nagano, el primer tren surt a les 6:16 i l’últim a les 22:11. El viatge és una mica més d’una hora i costa ¥1160.
  • De Yudanaka a Shibu Onsen: caminant

Moure’t per Yudanaka

  • Caminant

Dormir a Yudanaka

  • Nosaltres dormiem a Shibu Onsen. Però segurament per les muntanyes dels voltants es podria acampar sense problemes, de llocs n’hi havia molts.
  • Segurament podreu acampar per les muntanyes.

Menjar

  • Nosaltres menjarem gratis perquè treballavem en un hotel a Shibu Onsen.

natura i poble Yudanaka

Atractius turístics

  • S’ha de vigilar quan es camina pel bosc i pel poble, ja que et pots trobar amb els micos salvatges i com a tal, et poden atacar (provat).
  • Horaris dels autobusos de Yudanaka als llocs de la vora.

Has visitat algun poble fora de la ruta típica del Japó? Explica’ns que tal, així anem preparant el següent viatge.

Deixa un comentari