Osaka (大阪市), al Japó, és una ciutat de la prefectura d’Osaka, de la regió de Kansai.

Sincerament, Osaka no sé si diriem que és un de les ciutats imprescindibles per visitar al Japó. Segurament és més interessant si hi vius però bé, de tot arreu se n’apren.

Nosaltres només hi vam estar de pas i no ens va impressionar però és cert que hi vam estar menys de 24 hores i Osaka, al Japó, té pinta de ser una ciutat extraoridinària per viure-hi.

que visitar a Osaka al Japó

No t’emportis sorpreses i llegeix el nostre itinerari pel Japó.

En situació

Osaka va ser capital del país del 652 al 655, qua l’emperador Lotoku hi va construir el palau Naniwa Nagara-Toyosaki, ja que Osaka, en aquells temps s’anomenava Naniwa.

Del 744 i durant un any va tornar a ser capital, en temps de l’emperador Shomu, abans que es traslladés a Kyoto.

Ruta d’un dia per Osaka, al Japó

La ruta que vam fer nosaltres, unia dues estacions de trens, la d’Osaka Station i la de Kita-ku, Japan que és des d’on surten els trens cap a Nara, amb la línia Kintetsu Nara. Del barri de Kita, la zona executiva, al barri de Minami, el típic barri amb llums i cartells que ens ve al cap quan pensem amb el Japó modern.

L’atractiu principal d’Osaka és el seu castell, però confessem que entre que s’havia de pagar 600¥ i que està reconstruït, el 1931, ens el vam saltar olímpicament.

El barri de Kita també es coneix com a Umeda perquè allí és on hi ha la segona estació important de la ciutat, Umeda Station. Bàsicament és un punt de transport, negocis i centres comercials amb pocs atractius turístics.

Si sou dels que us agrada fer fotos de les vistes de la ciutat, podeu començar la ruta al Umeda Sky Building, un espectacular edifici de 173 metres d’alt però s’ha de pagar 1000¥ d’entrada. L’edifici està obert de 10.00 a 22.30, l’última entrada és a les 22.00.

ruta per Osaka al Japo

Si preferiu veure coses gratuïtes, podeu anar pel carrer Ogimachi on hi ha el temple Taiyuji, fundat el 821.

Pel camí, a l’illa, ens trobarem amb el Nakanoshima Park, on hi ha un bonic jardí de roses, entrada gratuïta, amb més de 4000 rosers. Aquest parc, entre els rius Dojimagawa i Tosanorigawa és el més antic de la ciutat.

Si Kita, que és més conegut per Umeda, el nom de l’estació de trens, és la zona de negocis; Minami, és més conegut per Namba, també una estació de trens; i és la zona d’oci, de compres i de restaurants.

Per recórrer la zona de Minam o Namba, el millor és deixar-se portar pels peus. A prop de l’estació de trens de Namba hi ha un dels pocs McDonald’s 24h que no tanca en tota la nit.

Osaka també destaca pel seu aquari i pel parc d’atraccions Universal Stuidos, però totes dues destinacions queden fora del viatger motxiller.

Hauries de saber per visitar Osaka al Japó

L’imprescindible

Entrar i Sortir d’Osaka

  • D’Hiroshima a Osaka: autobús nocturn amb el pase de WillerExpress que surt d’Hiroshima Station South Exit a les 23:30 i arriba a Osaka ekimae 4th building (a prop de Umeda Station) a les 06:45.
  • D’Osaka a Nara: tren de la línia privada Kintetsu que surt d’Osaka Namba i que costa 560¥.

Moure’t per Osaka

  • Caminant

Dormir a Osaka

  • A prop de l’estació de trens de Namba hi ha un dels pocs McDonald’s 24h que no tanca en tota la nit.
  • Guardamotxilles: estació d’Osaka per 600Y, les dues motxilles grans.

Menjar

  • Per la ciutat trobareu diverses botigues de Conveniences Store.
  • Hi ha un supermercat, el Foodium, on fan descomptes de menjar però no gaire suculents. El bo és que té microones i torradora. Veure el següent punt de “El que et fa estalviar diners”.

El que et fa estalviar diners

  • Osaka es pot visitar en un dia.
  • De camí entre les dues estacions, per l’avinguda principal hi ha un supermercat amb àrea de menjar: microones, torradora i aigua calenta. També es pot carregar els dispositius electrònics. El lloc es diu Foodium i en teoria està obert 24h. Per ubicar-lo: 1 Chome-1-5 Dōjima, Kita-ku, Ōsaka-shi, Ōsaka-fu 530-0003, Japan.

Atractius Turístics

  • Castell d’Osaka: obert de 9:00 a 17:00. Entrada 600¥.

Explica’ns que t’ha sorpés a tu d’Osaka? Hi tens pensat anar?

Deixa un comentari